Održana sjednica Glavnog odbora Sindikata prosvjete CG

Dana 26.08.2016. godine u hotelu City održana je  XX redovna sjednica Glavnog odbora SPCG-a.

- Imajući u vidu da se V Kongres SPCG-a održava 29. oktobra 2016. godine, na sjednici su svi predsjednici opštinskih odbora SPCG-a podnosili izvještaj opštinskih odbora o izbornim aktivnostima, u kojem su naznačeni izabrani kandidati na nivou sinidikalnih organizacija i opštinskih odbora, kao i predlozi za predsjednika za SPCG;

- Koordinatori za izradu kongresnih dokumenata – Statuta SPCG, Izvještaja o radu SPCG, Programa rada SPCG i Rezulucije SPCG su informisali članove GO o dosadašnjim aktivnostima radnih grupa;

- Glavna tačka dnevnog reda bili su izvještaji opštinskih odbora SPCG-a u vezi sa podjelom neraspoređenih časova i utvrđivanje lista za zaposlene za čijim je radom prestala potreba. Tim povodom u svojstvu gosta sjednici je prisustvovala Olivera Nikolić, predstavnica Ministarstva prosvjete u cilju upoznavanja i rješavanja konkretnih problema koji su predočeni na sjednici;

- Predočena je informacija da će se V Sportsko-rekreativni susreti prosvjetnih radnika održati u periodu 08-11. septembra 2016. u hotelu Biserna obala u Čanju. Poziv za prisustvo Susretima SPCG je uputio  i ministru prosvjete Crne Gore, g-dinu Predragu Boškoviću.

Vaša IP: 54.162.166.214
Serversko vrijeme: 2017-11-24 18:23:22