X Sportsko rekreativni susreti prosvjetnih radnika Crne Gore

Sindikat prosvjete Crne Gore je ove godine tradicionalno održao X Sportsko-rekreativne susrete prosvjetnih radnika, u periodu od 08-11. septembra 2016. godine u Čanju. Na Susretima je učestvovalo 520 prosvjetnih radnika iz 21 opštine. Susrete je svečano otvorio ministar prosvjete, Predrag Bošković. On je rekao da je u narednoj godini planirana još intenzivnija saradnja sa SPCG-om kako bi se postiglo što više konkretih rezultata kada je riječ o životnom standardu prosvjetnih radnika, kao i ugledu te društveno značajne profesije. Ministar je zahvalio prosvjetnim radnicima na odgovornom obavljanju profesije čime direktno utiču na budućnost Crne Gore.

Na svečanom otvaranju prosvjetnim radnicima obratio se i generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore, Srđa Keković, koji je poželio uspješne Sportsko-rekreativne susrete prosvjetnim radnicima i naveo da je zadovoljan što je Sindikat prosvjete CG jedan od najaktivnijih u USSCG.

Učesnici su se takmičili u 14 disciplina. U ženskoj konkurenciji najuspješnije su bile predstavnice iz Nikšića, dok su u muškoj konkurenciji najuspješniji bili predstavnici iz Bijelog Polja. Sveukupna pobjeda Sportsko-rekreativnih susreta prosvjetnih radnika pripala je kolegama iz Podgorice.

Vaša IP: 54.198.108.19
Serversko vrijeme: 2017-11-20 20:39:55