Izložba likovnih pedagoga u galeriji "Art" 17.03.2017.

Sindikat prosvjete Crne Gore i Strukovno udruženje likovnih pedagoga Crne Gore u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i sport Vas obavještavaju da će 17.03.2017. u galeriji Art u Podgorici biti otvorena kolektivna izložba likovnih pedagoga koji su angažovani u obrazovnim institucijama Crne Gore. Izložba ima za cilj afirmaciju likovnih pedagoga zaposlenih u vaspitno-obrazovnim ustanovama.

Pozivamo sve likovne stvaraoce koji su zaposleni u prosvjeti da učestvuju i tako daju svoj doprinos u promociji projekta. Za učešće je potrebno dostaviti jedan rad, najkasnije do 01.03.2017. godine Sindikatu prosvjete Crne Gore, Ulica Vojvode Maša Đurovića br 17, Podgorica. Uz svaki pojedinačni rad treba dostaviti i sledeće podatke: ime i prezime autora, škola, adresa, telefon, naziv djela, dimenzije, tehnika i godina nastanka djela.

Molimo vas da sa ovim aktom upoznate likovne pedagoge u vašoj školi i predsjednike sindikalnih organizacija sa teritorija vaših opštinskih odbora, i da preuzmete koordinaciju dostavljanja radova u naše prostorije.

Kontak telefon Sindikata prosvjete CG: 067/609-737
Gordana Mijanović: 067/261-868