Otvoreno prvenstvo prosvjetnih radnika u šahu

Šahovski klub ,,Prosvjeta", pod pokroviteljstvom Sindikata prosvjete Crne Gore, u prostorijama Srednje medicinske škole-Podgorica, održaće Otvoreno prvenstvo prosvjetnih radnika Crne Gore u ubrzanom šahu (30 min po igraču). Pravo nastupa imaju svi zaposleni u prosvjeti Crne Gore , koji su članovi Sindikata prosvjete Crne Gore i članovi ŠK ,,Prosvjeta". Igraće se po pravilima FIDE za ubzani šah, sa tempom 30 min po igraču do kraja partije. Prvenstvo će početi u subotu, 11.03.2017. godine u 10h. Zainteresovani učesnici dužni su da do srijede 08.03.2017 godine u 12h potvrde svoje učešće sekretaru kluba Nebojši Kneževiću na telefon 068/832-248, od koga će dobiti i ostale potrebne informacije.
Prvenstvo će se igrati u sedam kola, u subotu i nedelju ( 11. i 12.03.2017. god. ) Učesnici su dužni da obezbijede šahovsku garnituru i ispravan šahovski sat, a za najbolje plasirane takmičare Sindikat prosvjete CG obezbijedio je nagrade.

Vaša IP: 54.226.76.27
Serversko vrijeme: 2018-02-25 00:01:06